Ontwerp met elkaar een (digitale) escape room om je les aantrekkelijk(er) te maken.

Spreker(s): Theo Roos
Workshopronde: 2
Max. aantal deelnemers: 30

Heb je ooit gedroomd van het creëren van je eigen meeslepende wereld vol mysterie en spanning? Zou je willen dat je leerlingen dezelfde opwinding ervaren als jij? Dan is deze workshop precies wat je zoekt!
Deze workshop draait niet alleen om het ontwikkelen van een escape room, maar ook om het versterken van de banden met je collega's. Werk samen aan een gemeenschappelijk doel, deel ideeën en ontdek hoe effectieve communicatie en teamwerk tot een meesterwerk kunnen leiden.
Ontdek de kracht van zowel digitale als fysieke tools terwijl we een boeiende escape room bouwen. Samen duiken we in de fascinerende wereld van escape rooms. Of je nu een ervaren escape room liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en boeiende activiteit voor in je les, deze workshop is geschikt voor iedereen!
Laat je creativiteit de vrije loop en kies een onderwerp dat je hart sneller doet kloppen. Welk economisch onderwerp je ook kiest, dit is jouw kans om je eigen verhaal te schrijven en tot leven te brengen.

Waarom Moet Je Hierbij Zijn?
Teamspirit: Versterk de band met je collega's terwijl je samen een escape room ontwikkelt.
Creatieve Uitdaging: Stap uit je comfortzone en prikkel je creativiteit.
Praktische Vaardigheden: Leer hoe je digitale en/of fysieke tools combineert voor een meeslepende ervaring.
Unieke Ervaring: Creëer iets unieks dat je leerlingen kunnen ervaren en zullen waarderen.
Plezier en Opwinding: Neem deel aan deze workshop vol plezier, uitdagingen en nieuwe inzichten.

Terug naar het agendapunt