Sectiejaarvergadering mbo/hbo

Spreker(s): Sectie mbo/hbo
Workshopronde: 3
Max. aantal deelnemers: 40

Tijdens de sectiejaarvergadering zal er eerst stilgestaan worden bij het jaar 2019. Wat heeft de sectie het afgelopen jaar gedaan? Vervolgens zullen er wat wijzigingen gaan plaatsvinden in de sectie. Enkele sectieleden nemen afscheid. Ook wordt er een nieuwe sectievoorzitter en sectiesecretaris gekozen.

Daarna willen we met de aanwezigen gaan brainstormen over de toekomstplannen van de sectie. Wat kan de sectie MBO/HBO gaan betekenen in de doorstroom MBO/HBO? Wat kunnen wij als sectie gaan doen met de keuzedelen en wat zouden we kunnen betekenen bij de nieuwe kwalificatiedossiers? Zo zijn er binnen het domein Zakelijke Dienstverlening plannen voor een nieuw kwalificatiedossier. Wellicht kan de VECON iets betekenen hierin? Ook willen wij in gesprek over onderwijsvernieuwingen waar we in de toekomst mee te maken gaan krijgen.

Wij hopen veel mensen te mogen ontmoeten op deze leuke, interactieve en leerzame sectiejaarvergadering! Samen zorgen wij ervoor dat we iets kunnen betekenen voor de docenten die werkzaam zijn in het MBO of HBO onderwijs!

Terug naar het agendapunt