Sectiejaarvergadering vmbo

Spreker(s): Sectie VMBO
Workshopronde: 3
Max. aantal deelnemers: 40

Aan het begin van deze workshop worden enkele huishoudelijke zaken van de sectie vmbo besproken: verslag 2019, plannen en activiteiten 2020 en sectiebestuursverkiezingen (waaronder voorzitter en secretaris).

Nieuwe Leerweg GTL met praktijkgerichte component: vragen over de laatste ontwikkelingen?
Kom naar de sectievergadering VMBO op 11 maart en ga in gesprek met Jacqueline Kerkhoffs.

Jacqueline Kerkhoffs, directeur van Stichting Platforms VMBO, is al meer dan 25 jaar actief betrokken bij de vormgeving en de inhoudelijke ontwikkelingen van het vmbo.
Of het nu gaat over doorlopende leerroutes, LOB, beroepsgerichte programma’s, keuzevakken, sterk beroepsonderwijs, of de nieuwe leerweg GTL: je komt onherroepelijk de naam van Jacqueline tegen.
En kom je Jacqueline zelf tegen, dan zie je onmiddellijk dat ze met hart en ziel betrokken is bij het onderwijs, bij het vmbo.

Wat fijn dat we Jacqueline bereid hebben gevonden om geïnteresseerden tijdens de studiedag van 11 maart te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe leerweg. Het kader voor de invoering van de nieuwe leerweg is net gepubliceerd (januari 2020).
Jacqueline was nauw betrokken bij de totstandkoming ervan en wil ons graag nader infomeren.

Na een inleidend praatje wil Jacqueline vragen beantwoorden en het gesprek met je/ met ons aangaan. Het laatste deel van de bijeenkomst zal bestemd zijn voor sectiezaken, zoals onder andere de verkiezing van een nieuwe voorzitter.
Aarzel niet en meld je aan voor deze activiteit in workshopronde 3, van 15.00 tot 16.00 uur.

Terug naar het agendapunt