Ondernemen Op School – EURObizz Academy

Ondernemen Op School is een uniek onderwijsprogramma, dat zichzelf heeft bewezen in Nederland en daarbuiten.

Wij richten ons specifiek op de bovenbouw VO en het hele MBO. Naast Ondernemen Op School bieden wij ook de module E-commerce Op School aan. Deze module kan zowel separaat worden aangeboden, als geïntegreerd in Ondernemen Op School.

Onze onderwijsprogramma’s zijn altijd flexibel en op maat inzetbaar. We kijken hierbij onder meer naar het aantal beschikbare lesuren, waar de meeste meerwaarde binnen een curriculum kan worden gecreëerd, hoe een school zich wil profileren, welke profielen een school aanbiedt en de niveaus die worden aangeboden.

EURObizz Academy is de enige in Nederland, die de unieke expertise-combinatie heeft van enerzijds zelf ondernemers zijn en anderzijds een geregistreerde onderwijsinstelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO) zijn. Dat betekent, dat we voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Vanuit deze visie geven we vorm aan modulaire opbouw, aansluiting bij diverse vakken en profielen en profiel overstijgend werken op alle VO en MBO niveaus.

Wij geloven in de aanpak om onze eigen trainers die anno nu ondernemer zijn, in samenwerking met een docent, alle lessen te laten verzorgen. Zo kunnen leerlingen inhoudelijk begeleid worden en inhoudelijke vragen stellen. Hoe zet je Instagram, TikTok en Whatsapp in voor je bedrijf? Influencers marketing, hoe werkt dat? Wil je een schaalmodel van jullie productconcept? Prima, dan gaan we aan de slag met de 3D-printer; heeft de school er geen? Dan kunnen wij die uitlenen. Dat is dus een heel andere benadering dan een boek op tafel.

Tenslotte faciliteren we alles er om heen, bankrekeningen, domeinnamen en hosting voor 12 maanden, praktijkboeken en elearning modules door ondernemers ontwikkeld, de volledige planning en een bedrijfsbezoek, een finale met ondernemersmarkt en brieven naar ouders. Kortom, een zeer praktijkgericht en compleet onderwijsprogramma vanuit expertise op een duurzame wijze.

Van elke offerte doneren wij een klein bedrag aan onze Stichting EURObizz Friendz (www.eurobizzfriendz.org). Hiermee helpen we ondernemers in uitdagende gebieden met kleine micro kredieten via het platform van Kiva.org. Daarnaast is Stichting EURObizz Friendz wereldwijd actief met sociale impact projecten op het gebied van ondernemerschap

EURObizz Academy is ambassadeur van:
Smart Industry Platform: www.smartindustry.nl
Digital Trust Center: www.digitaltrustcenter.nl
YES Project (ondernemerschapsproject tegen jeugdwerkloosheid): www.yesproject.eu

Scholen die gecertificeerd zijn als VECON Business School krijgen een korting van minimaal 5%.

Meer weten? Kijk dan nu op www.ondernemenopschool.nl of bel voor een kennismaking naar tel. 085-8000223.