Qredits - Eigen Baas Onderwijsprogramma

Hét ondernemerschapsprogramma waarin leerlingen zelfstandig aan de slag gaan, dat gemakkelijk te integreren is in de reguliere lessen en waarbij je wordt meegenomen in ‘de echte ondernemerswereld’!

Succesvol onderwijs bereidt voor op een goede toekomst!

Tegenwoordig kiezen steeds meer jongeren ervoor om ondernemer te worden. Hoe mooi is het als je dat als school kunt stimuleren voor nu én voor in de toekomst? Jongeren helpen om hun ‘ondernemerskwaliteiten’ te ontdekken, is echt een dikke plus voor in het onderwijs. Hoe je dat doet? Met het EigenBaas Onderwijsprogramma.

HELDER # DOELGERICHT # ONDERNEMEN # UNIEK

Speciaal voor de ondernemende jongeren ontwikkelde Qredits in samenwerking met verschillende uitgevers voor verschillende niveaus het EigenBaas Onderwijsprogramma. Een compleet programma dat past bij de belevingswereld van jongeren. Het is eenvoudig te integreren in de reguliere lessen. Het programma is in te zetten binnen verschillende branches en voor zeer diverse doelgroepen.

Met het EigenBaas Onderwijsprogramma willen we niet alleen benadrukken dat ondernemerschap ook een keuze is die ze zouden kunnen maken. Het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt is ook een pijler van het programma. Gedurende het programma helpen we studenten ontdekken. Het programma maakt niet iedere jongere ondernemer, maar wel ondernemender! Door het volgen van het programma kunnen ze zichzelf sterker neer zetten. Iets dat zeer bruikbaar is tijdens bijvoorbeeld een sollicitatieproces.

Het EigenBaas Onderwijsprogramma heeft als doel:

  • Jongeren in een vroeg stadium kennis laten maken met én voorbereiden op ondernemerschap
  • Bewustwording van de wijze waarop een kredietverstrekker naar een ondernemingsplan kijkt
  • Jongeren ondernemender maken en laten ontdekken over welke ondernemersvaardigheden zij al beschikken
  • Kennismaken met het bedrijfsleven door middel van de gastles of bedrijfsbezoek

EigenBaas is een onderdeel van Qredits Microfinanciering Nederland. Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf door kredieten tot €250.000, persoonlijke coaching en een Academy voor Ondernemers.

Scholen dit zijn gecertificeerd als VBS krijgen korting! Bij elke 10 licenties + 1 gratis.

Meer weten?

Bekijk onze website www.eigenbaas.nl