Bizzgames Gamification - Serious Gaming

Bizzgames management games zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig online inzetbaar.

Bizzgames management games (ook Engelstalig)

Met Bizzgames kunt u direct een online business game inzetten. Leerlingen vormen de directie van hun fictieve onderneming. In een dynamische markt nemen zij elke ronde beslissingen over het eigen bedrijf. Hierdoor maken zij kennis met de praktijk van het ondernemerschap en leren zij verbanden te leggen tussen de verschillende bedrijfsactiviteiten.

Er zijn diverse games voor alle niveaus in het VO en MBO. Ze zijn eenvoudig online toegankelijk en komen inclusief testronde, ondersteunende documentatie, testaccounts, instructievideo’s en bovendien een gratis helpdesk voor docenten én leerlingen. Bizzgames hebben bovendien een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en zijn gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe uitdagend. De licentiekosten bedragen normaal € 8,00 per leerling excl. BTW, bij teams van 4 personen.

Bizzgames kunnen in het kader van VBS zowel als module A, als module B worden ingezet. Meer informatie en gratis testaccounts vindt u op de website van Bizzgames management games.

Korting VBS scholen

VBS scholen die klant worden, betalen voor de Bizzgames management games slechts € 7,25 aan licentiekosten per leerling. Dit is op basis van teams van 4 leerlingen en inclusief bijbehorende documentatie, testaccounts, instructievideo’s en een gratis helpdesk voor docenten én leerlingen.

En neemt u als VBS school met 2 klassen of meer deel aan Bizzgames? Dan bieden wij kosteloos een 2 uur durende online workshop aan. Hierin gaan we uitgebreid in op de inzet in het lesprogramma en docenten doen ook zelf ervaring op door enkele rondes te spelen. De workshopleider verwerkt deze rondes, zodat u daarna direct de resultaten ziet en kunt bespreken.

Bizzgames Gamification is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van business games en gamification toepassingen voor lesmateriaal, examentraining en het afnemen van online examens.
Voor informatie kunt u mailen naar j.schouten@bizzgames.nl of bel met Bizzgames Gamification op 020-7702265.