Van Twaalf tot Achtien - Vakblad voor voortgezet onderwijs

Van Twaalf tot Achttien is hét vakblad voor voortgezet onderwijs. Een must voor leraren die alles willen weten over het moderne leren en onderwijzen én op de hoogte willen blijven van de actuele ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs.

Van Twaalf tot Achttien reikt professionals in het voortgezet onderwijs informatie aan die onmisbaar is voor de dagelijkse beroepspraktijk. Er is aandacht voor het leren en onderwijzen, in de veranderende context van de moderne school. Onze lezers zijn leraren, schoolleiders, wetenschappers en beleidsmakers.
Van Twaalf tot Achttien een podium voor de dialoog over actuele onderwijsontwikkelingen. Kortom, geef je les in het voortgezet onderwijs, dan is Van Twaalf tot Achttien een échte aanrader.

Korting voor VECON-leden

Ben je lid van VECON, dan profiteer je van korting op een jaarabonnement op Van twaalf tot achttien. Het 1e jaar betaal je geen € 66,- maar slechts € 35,-.
Gun jezelf een maandelijkse dosis vakkennis, profiteer van de speciale aanbieding voor VECON-leden: www.van12tot18.nl/VECON