12 jul Gezocht! collega's die het Platform vmbo Economie en Ondernemen willen versterken

Het Platform vmbo Economie en Ondernemen (PvEO) is een belangenorganisatie die activiteiten organiseert voor en communicatie verzorgt naar de leden. Zo was het PvEO recent nog betrokken bij het aanvullen van de Conversietabel en lukte het om het ministerie van OCW te overtuigen dat vernieuwing van het profiel Economie en Ondernemen hard nodig is.

Het Bestuur en de contactpersonen van het PvEO zijn op zoek naar extra collega's om het platform te versterken. Het gaat om het kunnen voortzetten van onze werkzaamheden. Maar we willen ook zeer zeker uitbreiden, zodat we meer zichtbaar kunnen zijn voor de sector vmbo Economie en Ondernemen. Er is onder andere een nieuw contactpersoon gewenst met gevoel voor het maken van een structuur voor de nieuwe website en het (laten) maken en plaatsen van content. Maar ook collega's die regionale bijeenkomsten willen organiseren om voor en door collega's kennis uit te wisselen en over te dragen. Hierbij kan het PvEO onder andere ondersteunen met het regelen van een locatie en met het uitnodigen van een of meer experts op het vakgebied.

Ben je geïnteresseerd om voor collega's in het land en voor het Platform vmbo Economie en Ondernemen actief te zijn? Neem dan contact op met het secretariaat van het platform via: info@platformeconomie.nl.

Meer actueel nieuws

Naar het nieuwsoverzicht