22 sep Toekomst van Onderwijs

Over slimmer opleiden in een snel veranderende wereld

Algemene informatie

Titel: Toekomst van Onderwijs
Ondertitel: Over slimmer opleiden in een snel veranderende wereld
Datum: 12 november
Pagina: www.nrclive.nl/onderwijs/

Tickets

Ticket: € 399,-
Groepstickets: 10 - 30% korting (va. € 279,- p.p.)
Studenten ticket: € 50,-

NRC Live conferentie Toekomst van Onderwijs

In een steeds sneller veranderende wereld moeten we ons leven lang blijven leren. De onderwijsconferentie ‘Toekomst van Onderwijs’ richt zich dit jaar op technologische onderwijsvernieuwing én het ondenkbare denkbaar maken.
We kijken naar de rol van virtual reality in het klaslokaal, bespreken vraagstukken rondom data in het klaslokaal, bieden een handvat bij urgente onderwijsuitdagingen zoals de invoering van passend onderwijs en bieden een pleidooi voor ouderwetse én innovatieve onderwijsconcepten. Kom 12 november ook, het NRC Live onderwijscongres helpt je op weg.

Van de toekomst van onderwijs naar jouw toekomst

Als onderwijsprofessional zet je je elke dag in voor de toekomst van een ander. Het uitdagen van kinderen in de klas, adolescenten hun dromen laten najagen in de collegebanken en volwassenen begeleiden bij een omscholingstraject – het scheppen van de juiste leeromgeving en het aanreiken van effectieve leervaardigheden is essentieel.
Er zijn steeds meer technologische mogelijkheden die het leerproces ondersteunen; VR, Innovation Spaces, Personalised Learning. Wat betekent dit voor de onderwijsbeleving? Is het de heilige graal of is nuance op z’n plek? En, in hoeverre ondersteunt dit de onderwijzer?

Meer info: https://nrclive.nl/onderwijs/?utm_source=web-partner&utm_medium=artikel&utm_campaign=onderwijs&utm_content=web-vecon

Aanmelden als VECON-lid (met korting): https://nrclive-onderwijs.yellenge.nl/registration/09b727f9-bca8-4062-86df-9de1fafe81d4/#/tickets

Meer actueel nieuws

Naar het nieuwsoverzicht