24 september 2024 dinsdag vanaf 15:30 Utrecht

Meedenken over het te vernieuwen examenprogramma

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

In september start de actualisatie van de examenprogramma’s voor de economische vakken. Vecon zal, als lid van de advieskring, feedback geven op de conceptexamenprogramma’s. Welke smaak moet die feedback hebben? Jij kunt dat mede bepalen!

De secties AE en BE van Vecon organiseren een drietal bijeenkomsten, verspreid over het land, op 19 september in Eindhoven, 24 september in Utrecht, 2 oktober in Zwolle

Vandaag, 24 september, dus in Utrecht.
Locatie: Seats2Meet Utrecht CS, Moreelsepark 65, Utrecht:
Hoofdingang in winkelcentrum Hoog Catharijne - Vredenburgpassage - Ingang naast de 'Rituals' - Kantoren Connect Offices → 6e etage.
Met de trein?
Als je vanaf het Stationsplein het winkelcentrum binnenloopt, houd je links aan en vind je de ingang van ‘Connect Offices’ na ongeveer 50 meter aan je rechterhand, direct naast de Rituals.
Met de auto?
Navigeren doe je naar de Stationsstraat 152 en je parkeert daar bij P3.

Aanvangstijdstip: 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur).

Er is een inhoudelijk programma tot ongeveer 18.30 uur, waarna we onder het genot van een hapje en drankje een en ander kunnen nabespreken.
De toegang is gratis, aanmelden is verplicht..

Geef in het veld "opmerkingen" aan, of je tijdens de bijeenkomst in het bijzonder wilt meedenken over actualisatie van het examenprogramma economie of bedrijfseconomie.

Voor eventueel nadere informatie: mail aan sectieae@vecon.nl en/of aan sectiebe@vecon.nl

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht