14 maart 2025 vrijdag vanaf 09:30 Nieuwegein

Vecon Studiedag 2025

Save the date

De volgende Vecon studiedag is op vrijdag 14 maart 2025. Deze studiedag vindt plaats op een bijzondere locatie, namelijk de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze locatie past heel goed bij ons thema voor de studiedag. Het thema is namelijk innovatie. Onderwerpen waar je aan kunt denken is AI, chatGPT maar ook de vernieuwingen in de diverse onderwijsprogramma’s.

Wij gaan een programma samenstellen dat interessant is voor een brede doelgroep. Naast de (bedrijfs)economie docenten werkzaam in de havo en het vwo is deze studiedag ook zeer geschikt voor docenten die lesgeven in het beroepsonderwijs (vmbo, mbo en hbo). Dan hoef je niet per se het vak economie of het profielvak economie & ondernemen te onderwijzen. Voor docenten die het profielvak dienstverlening & producten zal het programma geschikt zijn. Ook zal het programma zeer geschikt zijn voor docenten en studenten van de lerarenopleidingen.

Het programma bevat ook weer een nieuw onderdeel. Wat dit is? Dat houden wij nog even geheim……..
Noteer deze dag in je agenda en deel deze datum met je vakgenoten!

Mocht je ideeën hebben voor workshops, die binnen dit thema passen dan kun je contact opnemen met de studiedagwerkgroep studiedag via voorzitter@vecon.nl

Namens de studiedagwerkgroep

Andrea Thomas, Nicole van Vuuren, Shenaaz Mohamed, Adelbert Ballast en
Thomas Oosterkamp

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht