7 november 2023 dinsdag vanaf 13:00

Regionale bijeenkomst VBS in Heerlen

Regionale bijeenkomst VBS, ook niet-VBS scholen zijn welkom. De bijeenkomst is van 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) tot 16.30 uur in Heerlen.

Aanmelden via een mail naar info@veconbusinessschool.nl onder vermelding van naam, naam school, plaats school. Nadere informatie wordt gestuurd naar degenen die zich hebben aangemeld.

Bart Rams van Zuyd Hogeschool is de spreker. Hij maakt deel uit van het lectoraat innovatief ondernemen. Heb je een specifieke vraag? Stel die dan in je aanmeldingsmail dan geven wij hem door.

Verder staat op het programma uitwisseling van ervaringen met opdrachten of projecten en een discussie over de toekomst van VBS. (Toelichting op dit agendapunt: nu in het programma Beco ondernemerschap is opgenomen en er praktijkvakken voor vmbo en havo in ontwikkeling zijn waarin ondernemende vaardigheden en ondernemerschap ook een rol (kunnen) spelen, willen we met jullie bespreken wat de meerwaarde van VBS in de toekomst kan zijn. Hiermee samenhangend ligt ook het punt op tafel dat er mensen nodig zijn voor het bestuur en de ondersteuning.)

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht