23 november 2023 donderdag vanaf 14:45 Tilburg

Regionale nascholingsbijeenkomst bedrijfseconomie

Beste docenten bedrijfseconomie,

Er is al langer de ambitie om docenten in de regio meer met elkaar te verbinden. Voor de allereerste keer zal er nu een regiobijeenkomst gehouden worden en we starten dit voor de regio Tilburg- Eindhoven. Alle Veconleden die in deze regio wonen ontvangen een e-mailbericht.

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. We hebben twee interessante en boeiende sprekers weten te vinden voor deze middag. Omdat het ook belangrijk is om elkaar beter te leren kennen zal er na de tweede spreker een diner zijn in het restaurant de Esplanade op het campusterrein.

De regiobijeenkomst zal plaatsvinden in de week van het economieonderwijs (https://weekvanheteconomieonderwijs.nl/) op donderdagmiddag 23 november (zie hieronder voor het programma).
Het is op het campusterrein van de Tilburg University: zaal Cube Z 222. (Cube is het nieuwe gebouw op de campus, gelegen naast de grote parkeerplaats.)
https://www.tilburguniversity.edu/nl/contact/campus-map/cube

Het programma is als volgt:
14.45 Ontvangst zaal Cube Z 222
15.00 – 15.45 Gastspreker Marnix Kluiters over duurzaamheid
16.00 – 16.45 Gastspreker Tom Dierkx over de laatste ontwikkelingen binnen Finance & Control
Vanaf 17.00 uur diner in de Esplanade.

De kosten van deze middag bedragen € 85,- dit is inclusief het diner.
Aanmelden kan via de website van de Vecon.
Hopelijk tot ziens op 23 november, namens het Vecon bestuur van de sectie bedrijfseconomie

Marjolein van Heezik en Peter van den Berg.

Spreker 1: Marnix Kluiters
Marnix heeft een passie om diepgang op een inspirerende manier toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij wordt gedreven door het creëren van maatschappelijke waarde. Op zijn twintigste kreeg Marnix te maken met een heftige oogaandoening, waardoor hij in een halfjaar tijd het centrale gedeelte van zijn zicht verloor. Dit was echter geen reden voor hem om bij de pakken neer te gaan zitten. Al snel leerde Marnix om volledig non-visueel te functioneren. Hij werkt als podcastmaker en houdt lezingen over sociaaleconomische onderwerpen. Marnix heeft een passie voor duurzaamheid.

Spreker 2: Tom Dierkx, Teamleider/docent Avans Hogeschool Breda
Jullie hebben het Vecon en wij hebben het Landelijke Overleg Opleidingen Finance & Control (LOOFC) . Het LOOFC is een platform waar, zowel op onderwijs als het werkgebied van Finance & Control, een verbinding wordt gelegd tussen in- en externe stakeholders. Samen met een student neem ik jullie mee in de ontwikkelingen welke wij zien in de maatschappij en het werkveld en hoe wij deze vertalen naar het onderwijs.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht