5 april 2023 woensdag vanaf 15:00

Online bijeenkomst voor nieuwe pilotscholen over de vernieuwing beroepsgericht vmbo EO

Op woensdagmiddag 5 april 15.00-16.00 uur aanstaande informeren het Platform vmbo Economie en Ondernemen en de SLO graag de collega's van de nieuwe pilotscholen. Deze nieuwe pilotscholen hebben zich onlangs bij het ministerie van OCW gemeld. Ook de collega's van scholen die erover nadenken om wellicht een 'pilotschool vernieuwing beroepsgericht EO' te willen worden zijn uiteraard van harte welkom. Hierbij maakt het niet uit of de school dit schooljaar Economie en Ondernemen aanbiedt of niet.

De online bijeenkomst is voor collega's op vmbo-scholen, zoals vmbo-docenten en teamcoordinatoren. Op woensdagmiddag 5 april aanstaande van 15.00-16.00 uur hoort u het laatste nieuws over de in gang gezette veranderingen, over opgedane ervaringen door pilotscholen, over eerste resultaten van de veldraadpleging en bent u volop in de gelegenheid om vragen te stellen.

U kunt zich voor de online bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar het secretariaat van het Platform vmbo Economie en Ondernemen: info@platformeconomie.nl. Vermeldt alstublieft uw naam en dat het voor de online bijeenkomst op 5 april is. U ontvangt tijdig een (teams)uitnodiging om aan de online bijeenkomst deel te nemen.

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht