8 februari 2023 woensdag vanaf 15:30 Online bijeenkomst

Het diploma Ondernemerschap niveau 4

De Associatie voor Examinering vindt het belangrijk dat jonge ondernemers goed beslagen ten ijs komen.

Daarom organiseren we op dinsdag 8 februari (vanaf 15:30 – 16:30 uur) een onlinebijeenkomst over het examen Ondernemerschap niveau 4. Bedoeld voor opleiders/docenten in het voortgezet onderwijs en het mbo, die hun leerlingen/studenten deze extra kennis willen bieden.

Het diploma Ondernemerschap niveau 4

Het Associatiediploma Ondernemerschap niveau 4 biedt studenten/leerlingen de mogelijkheid om dieper in te gaan op onderwerpen als marketing, commercie & sales en bedrijfsadministratie. Met een focus op specifieke skills zoals:

het zelf kunnen opstellen van een ondernemingsplan
het zelf kunnen opstellen van een merkstrategie
het toepassen van marketing groeimodellen
Het onderwerp personeel en organisatie komt ook uitgebreid aan bod met bijvoorbeeld de verschillende soorten arbeidsrelaties, organisatiestructuren en het berekenen van de arbeidsproductiviteit.

Voor wie?

Dit diploma is een mooie aanvulling op het diploma Basiskennis Ondernemerschap (BKO), waarin de nadruk ligt op de basiskneepjes van het ondernemen. Ondernemerschap niveau 4 is zeer geschikt voor mbo-studenten. Voor vwo-leerlingen raden we aan om het examen Basiskennis Ondernemerschap eerst af te ronden.

Praktische informatie over de online bijeenkomst

Is uw interesse gewekt? Dan nodigen we u graag uit voor onze gratis online bijeenkomst op dinsdag 8 februari. We informeren u over het ontstaan van het examen en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens. Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen. De informatiesessie wordt verzorgd door Melvin van Puffelen (Teamleider Zakelijke Dienstverlening) en Isabel van Wijk (Toetsdeskundig Medewerker).

Datum:               8 februari 2023
Tijd:                     van 15:30 tot 16:30
Locatie:              Online

Direct aanmelden voor deze online bijeenkomst via Saskia Bresser s.bresser@associatie.nl

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht