17 november 2022 donderdag vanaf 09:30 Nunspeet

Conferentie 'De Route naar een Nieuwe Leerweg'

Zoals reeds eerder aangekondigd organiseert het Platform-TL op donderdag 17 november 2022 haar jaarlijkse conferentie deze keer in Nunspeet.

We willen elkaar informeren over de laatste stand van zaken in de ontwikkelingen van het onderwijs in de TL. De ontwikkeling van het praktijkgerichte programma is in volle gang. Niet alleen binnen de pilotscholen, maar ook bij heel veel andere scholen. Hoe ver is die ontwikkeling, wat kan en mag, welke vervolg stappen kunnen we zetten. Maar er is meer. Wat te denken van de curriculum ontwikkelingen, de verdere ontwikkeling van de schoolexamens, visie op toekomstig docentschap en nog veel meer onderwerpen.

Na inspirerende woorden van Peter Heerschop over onderwijs en veranderingen, worden we door de projectleider Praktijkgericht Programma OCW meegenomen in de laatste ontwikkelingen van de pilots en het praktijkgerichte programma.
Vervolgens zijn er twee rondes met verschillende workshops om je te laten inspireren bij het nadenken over ontwikkelingen in je eigen school.

Daarnaast is er ruim tijd om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Het Platform-TL is meer dan ooit belangrijk voor een goede positie van de TL in het onderwijsstelsel. En daarvoor is het belangrijk dat wij elkaar ontmoeten en inspireren.

Kijk voor het volledige programma, de workshops en het aanmeldformulier op 

https://www.platform-tl.nl/conferentie-de-route-naar-een-nieuwe-leerweg/

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht