2 februari 2021 dinsdag vanaf 15:30 Webinar

Circulaire economie in de klas

Webinar dinsdag 2 februari 15.30-17.00u
Voor VO docenten economie, aardrijkskunde, maatschappijleer en iedereen die verder eerder interesse heeft!

Anno 2021 - we maken een bizarre en bijzondere tijd mee. Nooit eerder waren de uitdagingen die we als mensheid onder ogen moeten zien zo intens en complex en eveneens waren nooit eerder de (technische) mogelijkheden om wereldwijde verandering te bewerkstelligen zo groot. Bij ons leidt dat tot de vraag: hoe gaan we daarmee om in de klas?

In de Nationale Week van de Circulaire Economie organiseren NMU en SPARK the Movement samen met de Nederlandse Academie voor Duurzaam Onderwijs (NADO) een webinar CIRCULAIRE ECONOMIE voor docenten in het voortgezet onderwijs. Tim Bulters en Heleentje Swart nemen je in een interactief webinar mee in de wondere wereld van de circulaire economie. Naast twee power-colleges ga je in gesprek met collega’s en krijg je tips en werkvormen mee voor in de klas.

Tim is projectleider Circulaire Economie (NMU) en docent Circular Economy (UvA). Heleentje is aanjager Circulair Talent bij Vereniging Circulair Friesland; met het programma SPARK the Movement stimuleert zij al het onderwijs in de provincie om leren voor duurzame ontwikkeling op de kaart te zetten.

INTERESSE? Stuur een mailtje naar info@sparkthemovement.nl
Je krijgt in de week voorafgaand aan dit evenement een mail retour met de link om de webinar te kunnen volgen.

https://www.nmu.nl/themas/circulaire-economie/
https://circulairfriesland.frl
https://sparkthemovement.nl

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht