4 maart 2021 donderdag vanaf 15:30 Webinar

Inhoudelijke nascholing over de concepten Markt, Ruilen over de tijd, Samenwerken en onderhandelen en Risico en informatie (vwo)

Ter voorbereiding op het nieuwe vwo en havo examen in 2023 heeft Malmberg weer een reeks masterclasses voor je in petto.
Dit schooljaar vinden de masterclasses online plaats.
In 75 minuten praat Jeroen Hinloopen je live bij over de wijzigingen in concepten in de syllabi.
Je kunt vragen stellen en altijd het webinar later terugkijken.

Hoe werkt het?
Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met je team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Inhoudelijke nascholing over de concepten Markt, Ruilen over de tijd, Samenwerken en onderhandelen en Risico en informatie (vwo)
In de nieuwe syllabus economie voor vwo is ‘klein onderhoud’ gepleegd bij de concepten die zich niet exclusief op de macro-economie richten, waaronder het surplus als maatstaf voor economische doelmatigheid, een breder uitgewerkt verband tussen rente en risico, de opname van twee voorheen verplichte contexten in het CE en een behandeling van herhaalde spelen. De nieuwe onderdelen worden stuk voor stuk besproken en in samenhang met andere onderdelen van het examenprogramma.  

Aanmelden voor dit webinar: klik hier

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht