GoFuture – Onderneem je toekomst!

In de gegamificeerde leeromgeving van GoFuture nemen we de leerlingen op speelse en creatieve wijze mee in een verhaal. De ontwikkeling van 21ste-eeuwse vaardigheden gericht op hun ondernemend vermogen staan centraal. Door het neerzetten van een eigen onderneming of het organiseren van een activiteit, trainen ze deze vaardigheden.

Vanuit de missie om jonge mensen te helpen uitgroeien tot de beste versie van zichzelf en hen een goede voorbereiding te geven op een sterk veranderende maatschappij en arbeidsmarkt hebben we GoFuture opgezet.

In de gegamificeerde leeromgeving van GoFuture nemen we de leerlingen en studenten op speelse en creatieve wijze mee. De ontwikkeling van 21ste-eeuwse vaardigheden gericht op hun ondernemend vermogen staat centraal. Door het neerzetten van een eigen onderneming of het organiseren van een activiteit, worden deze vaardigheden in een verhaal geplaatst.

De leerlingen gaan een proces in, waarbij ze ervaren wat de theorie over ‘ondernemerschap’ in de praktijk inhoudt. Ze ontdekken waar ze al goed in zijn en waar ze nog kunnen groeien. Ze leren verantwoordelijkheid nemen en goede keuzes maken, wat ervoor zorgt dat ze werkelijk regie kunnen nemen over hun eigen leven.

Voor alle VECON Business Schools bieden we een korting van 15% op de factuur van volgend schooljaar.

Mocht je eerst nog een gesprek met ons willen om erachter te komen of we echt bij jullie passen, neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. 

Links: https://gofuture.nl/gofuture-zit-vol-met-uitdagingen-ook-voor-ons-als-coaches/

of www.gofuture.nl