Redactie TEO H/V

Spreker(s): Redactie TEO
Workshopronde: 3
Max. aantal deelnemers: 25

Waar en wanneer kunnen we als collega-docenten economie elkaar op een ontspannen manier ontmoeten, en het hebben over het onderwijs en onze rol daarin? Een wens van vele.
We besteden dag in, dag uit al onze energie aan het geven van goed onderwijs aan onze leerlingen. Waarbij onze formeel-didactische vrijheid steeds meer ingeperkt wordt. Door directies, schoolbesturen, onderwijsbeleidsmakers, ouders, etc.
Waar gaat het onderwijs naartoe? En wat kan ik daaraan bijdragen? Met die vragen kan ik vrijwel alleen bij mijn collega’s op mijn school terecht. Als daar al tijd voor is.
TEO experimenteert en wil op de komende Vecon-studiedag docenten de kans te bieden elkaar in alle denkvrijheid te ontmoeten in het TEO Teacher Team. De deelnemers brengen aan het begin zelf debatthema’s in, beslissen zelf welke thema’s aan bod komen, waarna een gespreksleider alles in goede banen leidt.
Omdat het nieuwe programma actueel is, lijkt het zinvol dat vmbo-docenten zich in de eerste sessie verzamelen, en alle andere docenten in sessie twee. Iedereen blijft welkom in beide sessies.

Terug naar het agendapunt