“Hoera ik heb een winkel”

Spreker(s): Brancheorganisatie INretail: Harry Bijl
Workshopronde: 1
Max. aantal deelnemers: 50

De veranderende Retailmarkt heeft grote gevolgen voor de winkelstraat, het onderne-men en de competenties van medewerkers. Harry Bijl, inspirator en innovator bij INretail publiceerde onlangs het boek ”Hoera ik heb een Winkel” In het boek worden verbanden tussen koopgedrag en winkelprocessen gelegd. Elk van de tien thema’s staat voor een belangrijke schakel in het winkelproces: Passie, Prioriteit, Profijt, Product, Plek, Personen, Plezier, Promotie, Prijs en Progressie.

De informatie, inzichten en interviews vormen voor iedereen een schat aan inspiratie. tijdens de workshop wordt u geïnformeerd en geïnspireerd en krijgt tips en tool om het onderwijs te verrijken met het door INretail ontwikkelde “Retail Excellence model”. Van-daag weten, morgen doen!.

Wie zijn wij
INretail is de grootste brancheorganisatie in de Retail non –food. Wij hebben veel kennis in huis van- en over de Retail. Wij vertellen daar graag over. De heer Harry Bijl heeft veel ervaring in het spreken voor groepen. Harry is een veel gevraagde specialist. Hij inspireert ondernemers, vastgoedpartijen, gemeenten, banken en onderwijs met zijn verhaal over de veranderingen in de Retail.
https://www.inretail.nl/over-inretail/

Terug naar het agendapunt