BitPress Educatie serious gaming

BitPress is de uitgever van de Bizzgames management games en de Bizzkidz Management Competitie

Bizzgames management games (ook Engelstalig)

Met Bizzgames kunt u direct een online business game inzetten. Leerlingen vormen de directie van hun fictieve onderneming. In een dynamische markt nemen zij elke ronde beslissingen over het eigen bedrijf. Hierdoor maken zij kennis met de praktijk van het ondernemerschap en leren zij verbanden te leggen tussen de verschillende bedrijfsactiviteiten.

Er zijn diverse games voor alle niveaus in het VO en MBO, inclusief documentatie, opdrachten, instructievideo’s en helpdesk. De licentiekosten bedragen normaal € 7,50 per leerling excl. BTW, bij teams van 4 personen.

Bizzgames kunnen in het kader van VBS zowel als module A, als module B worden ingezet. Meer informatie en gratis testaccounts vindt u op de website van Bizzgames management games.

Bizzkidz Management Competitie

In de landelijke Bizzkidz Management Competitie gaan teams uit Nederland en België van januari t/m maart de concurrentiestrijd aan. De beste teams strijden op de landelijke finaledag om de titel ‘Managers van het Jaar’ en prachtige prijzen. Er zijn diverse games voor de verschillende niveaus in het VO en MBO, inclusief documentatie, opdrachten, instructievideo’s en helpdesk. De licentiekosten bedragen normaal € 5,50 per leerling excl. BTW, bij teams van 4 personen.

Meer informatie en gratis testaccounts vindt u op de website van de Bizzkidz Management Competitie

Korting VBS scholen

VBS scholen die klant worden, betalen voor de Bizzgames management games slechts € 6,75 en voor de Bizzkidz Management Competitie € 4,95 aan licentiekosten per leerling. Dit is op basis van teams van 4 leerlingen en inclusief bijbehorende documentatie, testaccounts, instructievideo’s en een gratis helpdesk voor docenten én leerlingen.

En neemt u als VBS school met 2 klassen of meer deel aan Bizzgames of Bizzkidz? Dan bieden wij kosteloos een 2 uur durende workshop aan op uw locatie (normaal € 400 incl. reistijd en -kosten). Hierin gaan we uitgebreid in op de inzet in het lesprogramma en docenten doen ook zelf ervaring op door enkele rondes te spelen. De workshopleider verwerkt deze rondes, zodat u daarna direct de resultaten ziet en kunt bespreken. Bij deelname met 1 klas ontvangt u 50% korting op de normale prijs van een workshop.

Voor informatie kunt u mailen naar Joost Schouten.