5 november 2019 dinsdag vanaf 13:00 Velp

Netwerkbijeenkomst VBS

Het Astrumcollege is een innovatieve MBO vestiging en een mooie locatie voor onze netwerkbijeenkomst.

Adres: Gruttostraat 10, Velp.
Rondom het gebouw is beperkt parkeerruimte.
Met het OV is de locatie te bereiken via station Arnhem en verschillende bussen (waarna enkele minuten lopen) of via station Velp waarvandaan het 17 minuten lopen is.

Wat kun je verwachten?

Plenair: inspirerende sprekers die voor iedereen wat te bieden hebben.

Kennismaking regio’s + pitch: in deze korte ronde stellen scholen uit één regio zich aan elkaar voor en vertellen in twee minuten wat hun opzet is, de succesnummers en vragen. We gaan ervan uit dat hiermee een goede basis gelegd kan worden voor intervisie en regionale bijeenkomsten in de loop van het jaar.

Workshop/presentatie: 45 minuten, groep van max 25 personen. De workshopleider/presentator bereidt voor, deelt kennis en ervaring, er is ruimte voor gesprek. Bij een presentatie iets meer eenrichtingverkeer, bij een workshop worden soms deelnemers echt aan de slag gezet.

Gesprekstafel: 30 minuten, kring van max 15 personen. De leider van de gesprekstafel heeft vaak zelf ervaringen te delen maar uitwisseling en gesprek zijn de kern.
Als gesprekstafels in een workshopronde gepland zijn kan het zijn dat men na afloop van het gesprek nog even napraat, ook is het mogelijk dat men vast pauze neemt of nog even naar de informatiemarkt gaat.

Voor het komplete programma: klik hier

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht