10 november 2018 zaterdag vanaf 09:30 Amersfoort

Dag van de Educatieve Auteur

Woon de uitreiking van de Educatieve Parel bij!

Op 10 november a.s. vindt in Amersfoort de Dag van de Educatieve Auteur plaats, waar ook de Educatieve Parel wordt uitgereikt.

De Dag van de Educatieve Auteur is een bijeenkomst voor iedereen die is betrokken bij het ontwikkelen van lesmateriaal: auteurs, leraren, beleidsmakers. Het is een dag van leren en ontmoeten. Door middel van workshops, theater, netwerkmogelijkheden en een keynote speech van schrijver-filosoof Bas Haring, worden alle kanten belicht van het maken van educatief materiaal. De dag telt als nascholing voor docenten.

Hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Educatieve Parel, een prijs voor de beste les van 2018. Deze prijs is in het leven geroepen om het belang van goed lesmateriaal onder de aandacht te brengen. Het thema dit jaar is `Burgerschap past in iedere les`. Auteurs en docenten – dus ook docenten Economie kunnen hun les, voor alle leeftijdsgroepen en alle soorten onderwijs, insturen tot 1 oktober en maken kans op een oorkonde, de geldprijs en natuurlijk de eeuwige roem!

Meer info:
https://educatieveauteurs.auteursbond.nl/dag-van-de-educatieve-auteur/
https://educatieveauteurs.auteursbond.nl/de-educatieve-parel/

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht