7 november 2018 woensdag vanaf 09:30 InHolland, Rotterdam

Netwerkbijeenkomst VBS

Een afwisseling van inspirerende workshops en gesprekstafels.

Een prachtige locatie, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt is parkeren bij het Feyenoord Stadion een goedkope optie. Daarvandaan rijden veel trams naar het Wilhelminaplein, een paar honderd meter lopen van de locatie. Dichtbij parkeren is niet aan te bevelen want er zijn weinig parkeerplaatsen en ze zijn heel duur.
Adres: Posthumalaan 90.

De inloop is vanaf 9.30 uur, het programma start om 10.00 uur met één of twee plenaire sprekers over onderwerpen die voor VBS scholen interessant kunnen zijn.

Daarna een afwisseling van inspirerende workshops en gesprekstafels. Het delen van kennis en ervaring staat ook deze keer weer centraal.

Maar we zoeken ook een paar organisaties en personen die nog niet bij iedereen bekend zijn zodat er voor iedereen wat te beleven is. Verder hopen we enkele nieuwe partners van VBS te kunnen presenteren.

Om 17.00 uur is er een borrel. Heb je geen zin om door de file naar huis te moeten, dan heeft Rotterdam zeker nog iets te bieden. Een wandeling op de Kop van Zuid met een aantal leuke eetgelegenheden, een wandeling over de Erasmusbrug naar het centrum, de Markthal, Oude Haven, enz.

In de tweede helft van september is het programma rond en start de inschrijving.

Heb je wensen of iets in te brengen? Aarzel niet en stuur een mail naar info@veconbusinessschool.nl.

We verwachten van iedere gecertificeerde VBS minstens één afgevaardigde maar ook geïnteresseerden zijn welkom. Scholen die niet gecertificeerd zijn mogen in eerste instantie maar één persoon aanmelden. Bij opmerkingen kun je aangeven dat je liever met meerdere personen komt. Als er plaats is krijg je een bericht en kun je ook de anderen aanmelden.

Kosten: € 25 per persoon.

Meer op de agenda

Naar het agenda overzicht